Każdy z nas jadł kiedyś cukierki, które nazywają się krówki. Są one bardzo rozpoznawalne, mają niepowtarzalny smak.
Krówki są przechowywane w specjalny sposób, co sprawia, że ich wartość jest wspaniała. Tuż po wyprodukowaniu krówki, ich masa jest ciągnąca, dopiero po pewnym czasie zachodzą pewne reakcje, które krystalizują cukier. Podstawowym budulcem krówek jest mleko, węglowodan i masło. Wszystkie te zawartości są mieszane i gotowane w dużych pojemnikach. Znane są dwa rodzaje krówek: miękkie i twarde. Jedne pakowne są ręcznie drugie pakowane mechanicznie.
Krówki nie są tylko przepysznym smakołykiem, ale również wykorzystywane są do promowania własnej firmy.
Krówki reklamowe można zobaczyć i popróbować 😉 na różnego rodzaju targach, wystawach, tam gdzie jest kontakt z potencjalnym klientem. Oprócz krówek, które tak bardzo lubimy, firmy dla własnej promocji zaopatrują się w inne słodkości, takie jak czekoladki, landrynki czy ciasteczka kakaowe. Wszystkie te słodkości opatrzone są własnym logotypem. Takie słodkie gadżety reklamowe lubią nie tylko dzieci, ale również i dorośli.